Fem Pilota - Capçalera

El XIII Trofeu Diputació de València de Frontó ja coneix els seus equips

Frontó

PilotaViu / Funpival / València.

Ja està configurada una de les cites més rellevants de l'estiu en la pilota valenciana, que alhora és la més emblemàtica de la modalitat, el Trofeu Diputació de València de Frontó. En esta competició les primeres figures del trinquet abandonen durant uns dies el seu hàbitat natural per ajuntar-se amb els pilotaris més reputats de les competicions oficials de la disciplina de les tres parets. Grans escalaters com Puchol II, Pere Roc II, Genovés II, Fageca o Bueno formaran part d'esta edició que, a diferència de la passada, no comptarà amb cap pilotari de la modalitat de raspall.

Puchol II és el gran dominador d'esta competició amb sis títols en el seu palmarés. El 2017 va véncer amb l'ajuda de Roberto en la final disputada a Almussafes davant Pere Roc II i Pasqual de la Pobla.

El torneig manté el format de les darreres edicions amb 6 parelles participants que representaran a altres tants municipis. Els equips han estat distribuïts en dos grups per a la disputa de la fase regular. Una vegada concloses les sis partides programades, les dues formacions amb millor puntuació accediran a la final, confrontació que serà inèdita en tractar-se de contendents de grups diferents.

La competició començarà el dissabte 11 d'agost a Museros i finalitzarà el 9 de setembre a Almussafes. Mentrestant, també visitarà els frontons de l'Alqueria de la Comtessa, Vilamarxant, Paterna, Dénia i Vinalesa.

La configuració dels equips i la seua distribució en els grups és la següent:

GRUP A
Ajuntament de Museros: Genovés II i Adrián de Museros
Ajuntament de Vilamarxant: Bueno i Moro de Massalfassar
Ajuntament de Vinalesa: Puchol II i Adrián de Quart de Poblet

GRUP B
Ajuntament de Paterna: Fageca i Alejandro
Ajuntament d’Almussafes: De la Vega i Carlos de Massalfassar
Ajuntament de Dénia: Pere Roc II i Roberto
 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article