elmusa

JB Publicitat guanya a Ontinyent el tercer torneig consecutiu del Circuit de Màdel

Participa

El poliesportiu d'Ontinyent va viure una gran jornada de 24 h d'esports, i la pilota va estar ben representada en el trinquet i també en les pistes de màdel. El II Circuit Intercomarcal de Màdel feia parada en la capital de la Vall d'Albaida per a acollir la seua cinquena cita.

Després d'un bon grapat de partides intenses, l'equip JB Publicitat va tornar a guanyar el títol, després dels èxits a Miramar i Carlet, per a continuar augmentant la distància amb els seus màxims rivals, l'equip Pollos Planes - Galodasa. Precisament estos equips van ser els que es van jugar el títol en una disputada final, amb victòria de 6 - 1 per a Jonatan i Vicent, de l'equip líder. Els Professors, un dels equips habituals en les fases finals dels tornejos del Circuit, i l'equip Els Manquets, van ser els altres dos semifinalistes.

En la segona categoria, l'equip Sisnets va guanyar el Pa Po Va per 6 - 2 en la final.

Sense quasi temps per al descans, el II Circuit Intercomarcal de Màdel arriba este dimarts a la Ribera, concretament a Castelló. El poble on va nàixer esta modalitat de pilota a mà acollirà la seua sisena edició del torneig que finalitzarà el dijous 26 de juliol. L'equip de Castelló, Pollos Planes - Galodasa, procurarà retallar distàncies i trencar la bona ratxa guanyadora del JB Publicitat.
 

Gran ambient de pilota a Ontinyent.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article