elmusa

El III Trofeu Ciutat de Torrent espera el segon equip finalista

Escala i Corda

PilotaViu / Funpival / Torrent.

Els protagonistes de la primera semifinal del Trofeu Ciutat de Torrent van deixar este dijous el llistó molt alt, com també el públic, que es va congregar en gran nombre al trinquet municipal. Puchol II i Nacho van acabar imposant el seu joc davant Soro III i Javi (60 - 45). S'espera que l'espectacle i la gran afluència d'aficionats es repetisca este dissabte, que és quan es jugarà la segona semifinal a les 19.00 hores.

Ara toca parella contra trio. De roig veurem a dos dels campions de la passada Lliga, Pere Roc II i Jesús. L'esquerrà de Benidorm, a més, va fregar amb els dits el títol en la recentment acabada Copa Diputació de València. I si mirem més enrere, Pere Roc II i Jesús guanyaren l'edició anterior del Trofeu Ciutat de Torrent amb l'ajuda de Tomàs II en la punta. El cas és que dos dels grans referents del moment de l'escala i corda tornen a trobar-se en el camí amb la intenció de mantenir l'excel·lent trajectòria dels darrers mesos.

Però Pere Roc II i Jesús no tindran gens fàcil accedir a la final del dissabte 28 perquè enfront tindran un trio dels que fan por, per compensat, passador i amb capacitat de quinze: Francés, Félix i Tomàs II són els altres aspirants a jugar-se el títol contra Puchol II i Nacho.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article