Fem Pilota - Capçalera

Duel entre pilotaris navarresos i valencians en l'homenatge a Waldo al Puig

Frontó

PilotaViu / El Puig.

La Penya Pilotaris Amics del Frontó del Puig torna a cridar l'atenció dels aficionats a la pilota valenciana amb una jornada molt completa de pilota. Genovés II i Alejandro de Paterna s'enfrontaran als pilotaris navarresos Beroiz i Yoldi este divendres 20 de juliol a partir de les 20.15 h.

Però abans que la pilota comence a botar pel magnífic frontó del Puig, el club amfitrió ha volgut preparar un homenatge a Waldo Vila, el jugador de raspall amb més títols al seu palmarés i considerat, per molts aficionats, el millor pilotari de la història en la seua modalitat.

Waldo farà d'assessor (botillero) dels pilotaris valencians, mentre que pels navarresos serà, ni més ni menys, Martínez de Irujo, una de les màximes figures de la pilota basca, retirat forçosament per problemes cardíacs.

Esta serà una partida més entre jugadors valencians i jugadors de pilota basca, esta vegada d'Huarte-Nafarroa tots dos, a frontó de 25 metres de llargària i amb pilotes de tec de 70 grams.

Després de la partida tindrà lloc la gala anual de la Penya, on s'aprofita per a donar els premis als guanyadors del trofeu Durà, a més del premi Durà que, enguany, és per a Waldo, per tota la seua trajectòria esportiva. Recordem que este premi l'han rebut jugadors com Paco Cabanes el Genovés, Puchol o Fredi i personalitats com el director del Museu de la Pilota, David Sarasol, el primer president de la Federació que hi vam tindre, Víctor Iñúrria, o el diari digital PilotaViu.


*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article