Fem Pilota - Capçalera

Javi substitueix Santi en el trofeu solidari de Torrent

Escala i Corda

PilotaViu / Funpival / Torrent.

La primera semifinal del III Trofeu Ciutat de Torrent ha sofrit un canvi forçós per la baixa per malaltia de Santi de Finestrat que haurà d'estar uns dies sense jugar. Javi ocuparà el seu lloc i formarà equip amb Soro III en l'enfrontament contra Puchol II i Nacho programat este dijous a les 19.00 hores.

La baixa del mitger és significativa, però el nivell de la primera semifinal es manté intacte per tractar-se de dos pilotaris d'un potencial semblant.

La segona semifinal es jugarà el pròxim dissabte, també a les 19.00 hores. En este cas serà una confrontació de parella contra trio, concretament Pere Roc II i Jesús que tindran com a rivals a Francés, Félix i Tomàs II. La final es jugarà el dissabte 28 de juliol.

El Trofeu Ciutat de Torrent no és solament una gran oportunitat de veure en acció a les millors figures de la modalitat d'escala i corda. A més, amb cada entrada s'ajuda a una causa solidària perquè la meitat de la recaptació es destinarà a les associacions sense ànim de lucre ADAT, Col·lectiu Soterranya y ASIDIT.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article