elmusa

Últimes hores per a inscriure's al II Torneig de Màdel d'Ontinyent

Participa

El II Circuit Intercomarcal de Màdel viatjarà cap a la Vall d’Albaida, on el poliesportiu d’Ontinyent ja es prepara per a acollir la cinquena parada del Circuit que promet ser igual o més emocionant que els anteriors tornejos.

El II Torneig de Màdel Ontinyent és realitzarà dins de les 24h d’esports de la localitat durant el divendres 20 i dissabte 21 de juliol a partir de les 18.30 h de la vesprada.

El torneig compatarà també amb dos categories, una d'iniciació i altra d'avançada. 

A més a més, de 21 h a 1 h de la matinada del divendres el CPV Ontinyent organitzarà activitats de pilota al trinquet de poliesportiu per a completar una gran jornada de festa.

La classificació arriba molt apretada per als tres primers equips de la competició dominada fins a la data per l’equip de JB Publicitat, però seguits per molt poc pels equips de Pollos Planes – Galodasa i CPV Picanya.
 
 

Les inscripcions per al torneig estaran obertes fins al 18 de juliol, contactant al número de telèfon 665361143.

Al mateix temps, les inscripcions per al torneig de Castelló de la Ribera (del 24 al 27 de juliol) ja estan obertes. En esta ocasió hi haurà tres categories: avançada, iniciació i infantil (fins a 12 anys). L'últim dia per a inscriure's serà el 21 de juliol (665361143).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article