elmusa

Puchol II i Carlos s'emporten la copa de campions

Escala i Corda

Pau Molins / Guadassuar.

L'equip de l'Ajuntament de Vinalesa, format per Puchol II i Carlos s'ha emportat, del trinquet de Guadassuar, els trofeus que els acrediten com a campions de la Copa Diputació d'escala i corda. El rest de l'Horta Nord i el mitger de la Costera superaven per 45-60 a la parella representant de l'Ajuntament de Dénia, formada per Pere Roc II i Tomàs II. La parella campiona, que vestia de blau, guanyava des del rest el sisé joc de l'enfrontament, i a partir d'ahí mantindria sempre l'avantatge. Fins i tot, en el que seria l'últim joc de la partida, es tornaven a imposar també des del rest, per a deliri del seu públic.


Gran ambient al trinquet de Guadassuar. FOTO: Pau Molins

I no era per a menys. L'equip de Vinalesa acabava guanyant per tres jocs de diferència, però Pere Roc II i Tomàs II havien venut cara la derrota. En diversos jocs al rest tindrien l'oportunitat de guanyar, arribant a disposar d'uns quants vals i estant a dos en la majoria dels jocs. Però quan arribava el moment clau, alguna cosa fallava. Pere Roc II buscava la llotgeta i trobava la galeria sense voler en varies ocasions, i els rivals també jugaven. Tant Puchol II com Carlos confirmarien el que tots esperaven d'ells.

Això sí, sobre les lloses es veia a dos equips amb caràcters molt diferents. Als de Dénia els bollia la sang en cada quinze. Es passaven tota la partida cridant-se (en el bon sentit) l'un a l'altre. I els de Vinalesa també es transmetien coses, però d'altra manera. Amb major calma i serenitat. Segurament també perquè el marcador els afavoria.

A la fi, el públic aplegat al trinquet de la Ribera quedava content amb l'espectacle vist. Tot i la forta calor, els jugadors havien oferit una partida digna d'una final. Una partida competida i ben guanyada, amb mereixement, per Puchol II i Carlos.

La final ha sigut retransmessa en directe per À Punt. 


Entrega de trofeus. FOTO: Pau Molins
 
 
*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article