elmusa

Jesús Saiz, campió individual sub-18 d'escala i corda

Escala i Corda

PilotaViu / FPV / La Pobla de Vallbona.

El trinquet de la Pobla de Vallbona va coronar a Jesús Saiz del CPV Alfara de la Baronia com a nou campió de l’Individual d’Escala i Corda Sub-18, enmig d’una vesprada amb gran ambient de pilota valenciana, en la qual es tancaven les finals dels Individuals de Tecnificació d’Escala i Corda, després de la disputa del Sub-16 i Sub-23, dilluns i dimecres a Petrer i al mateix recinte de la Pobla de Vallbona, respectivament.

Jesús Saiz ha conquerit la tretzena edició de l’Individua Sub-18 en superar, en una final emocionant, a Vicent Peydro del CPV Vinalesa pel resultat de 60 per 45. Va ser una partida plena d'alternatives en la qual els dos primers jocs es sumaven des del dau, 25 per 25. Seguidament Jesús era capaç de trencar el dau del seu adversari, col·locant-se dos jocs per davant, 35 per 25. Però, en aquell moment va sorgir la millor versió de Vicent que remuntava el duel, aconseguint tres jocs consecutius i desarmant al jugador d'Alfara de la Baronia, 40 per 35.

Els següents jocs van ser decisius, ja que amb Val a Val, Jesús va ser capaç de tancar el joc i aconseguir la igualada a 40. A continuació, jugant pilotades de mèrit i amb molt de sofriment aconseguia sumar dos jocs més, i situar el 50 per 40, però novament reaccionava Vicent qui ha col·locat el 50 per 45, i ha disposat d’un Val a Val per aconseguir la igualada a 50 des del rest, però ha errat una pilota que finalment ha sigut decisiva, i s’ha passat de l’empat en l’electrònic al 55 per 45. Seguidament, Jesús, des del rest, tancava la partida, col·locant el 60 per 45 final, i succeint d’esta forma en el palmarés del sub-18 a Julio Palau d'Alginet.
 

Jesús Saiz durant la final. Foto: FPV

Amb anterioritat Mario Casades del CPV Riba-Roja ha certificat la tercera posició en l’Individual Sub-16 al superar pel resultat de 60 per 55 a Jesús Talavera del CPV Llíria.

El pòdium del XIII Individual Sub-18 d’Escala i Corda 2018 és el següent:
1r - Jesús Saiz del CPV Alfara de la Baronia
2n - Vicent Peydro del CPV Vinalesa
3r - Mario Casades del CPV Riba-roja
 
Lliuraven els trofeus la regidora d’esports de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona, Iris Marco, i el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Juan Contreras, qui van estar acompanyats per Alba Cataluña, alcaldessa de l’Ajuntament de Vinalesa.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article