Fem Pilota - Capçalera

Guadassuar espera una gran final de Copa

Escala i Corda

PilotaViu / Funpival / Guadassuar.

La Casa de la Cultura de Guadassuar va rebre, este divendres, als quatre pilotaris que disputaran la final de la Copa Diputació de València d’escala i corda el pròxim diumenge al Nou Trinquet de Guadassuar.

Allí els rebia l’alcalde en funcions de la localitat, Joan Vicent Puchol, qui va estar acompanyat pel president de la Fundació per la pilota valenciana, Josep Maria Soriano. Els dos van donar l’enhorabona als quatre aspirants al títol i els van desitjar sort per a la gran festa que es viurà el diumenge al trinquet del municipi.

A continuació van ser Pere Roc II i Tomàs II, conjunt representatiu de Dénia, i Puchol II i Carlos de l’equip de Vinalesa, els que es van posar a disposició dels mitjans de comunicació. Els quatre van fer un xicotet anàlisi del que esperen viure durant la gran final, que es televisarà en directe (12.00 hores) a través de la televisió i el web d’À Punt.

Tomàs II va destacar que es troba en un gran moment esportiu i tractarà de donar el màxim per aconseguir el títol i oferir un gran espectacle. Carlos espera “una partida complicada i atractiva perquè un enfrontament Pere Roc II contra Puchol II sempre té morbo”.

Els dos escaleters van coincidir en què els quatre es coneixen bé i saben quina haurà de ser l'estratègia, ja que saben quins són els punts febles de cadascú. Tots es troben amb molta il·lusió de què aplegue el diumenge per a botar a les lloses i lluitar per la Copa.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article