Fem Pilota - Capçalera

Carlos: «Donarem tot el que tinguem per a guanyar»

Escala i Corda

Carlos pot convertir-se diumenge (12.00 h) en campió de Copa i sumar així els dos títols més importants per equips de l'any, això és, la Lliga i la Copa. El jugador del Genovés va conquerir la Lliga amb Pere Roc II i Jesús com a companys i serà precisament contra el rest de Benidorm amb qui es jugue l'honor de fer el doblet. Carlos donarà el màxim amb la seguretat de tindre a Puchol II per a cobrir-li les esquenes. S'enfrontaran, en el trinquet de Guadassuar, a la parella de Dénia que completa Tomàs II.

Pau Molins / València.

- Com afrontes les últimes hores abans de la final?
De moment bé, els nervis encara no han aparegut ni espere que apareguen. Estic ja concentrat i preparant la partida com si fora una més, no vaig a fer res que no estiga acostumat a fer.

- No la prepares de manera diferent?
No, no. Faig el que solc fer en una partida normal, el mateix entrenament. El dia d'abans he quedat amb Puchol per a entrenar en el trinquet però el treball en el gimnàs és el mateix. Esta setmana no he jugat cap partida però no perquè ho haja demanat jo, sinó perquè les coses han vingut així.

- Et notes més assentat que en la passada final de Lliga?
La veritat és que en la final de la Lliga Bankia sí que vaig estar un poc nerviós en la setmana prèvia però en la partida d'esta setmana estic molt tranquil, no li done voltes i estic prou assentat.

- Què esperes tant de vosaltres com dels vostres rivals?
Espere fer una bona partida, que la gent disfrute i que siga una gran final emocionant. També que hi haja bona ambient. Donarem tot el que tinguem per a guanyar.

- Com ha sigut l'experiència de jugar el campionat amb Puchol II?
Jugar amb Puchol és un luxe. Ara mateix és una figura i juga una animalada. Jo tinc un paper secundari en l'equip però ha sigut un plaer perquè quan jugue amb ell disfrute mirant-lo perquè té totes les jugades: domina el rebot, de volea, per davant, bot i braç... La que no em ve bona la deixe, me la demana i confie molt en ell, clar. És molt bon company i és un gust jugar amb ell.
 

Puchol i Carlos celebren l'accés a la final. Foto: Funpival

- Quin contacte teniu estos dies?
Esta setmana hem estat parlant prou. Ahir (per dimecres) vaig anar a Castelló de Rugat a la prèvia de la final de la Copa de raspall i vaig ferir en contra (de Puchol), que va fallar Pedrito el feridor i em va tocar a mi ferir. Vam estar parlant de la presentació del dissabte i estem prou en contacte, parlant de la partida, motivant-nos l'un a l'altre... Si estem tranquils i juguem com sabem, podem guanyar.

- Un missatge per a l'afició...
Els diria que vinga la gent perquè al final sempre tenen ixe plus d'emoció i també que disfruten.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article