Fem Pilota - Capçalera

Grans figures de l'alt participaran en el III Trofeu Ciutat de Torrent

Escala i Corda

PilotaViu / Funpival / Torrent.

L’Ajuntament de la localitat de Torrent va acollir el passat dimecres l’acte al qual es va presentar la tercera edició d'un trofeu d'estiu que aglutina a les primeres espases en dos semifinals i una final, en un total de tres jornades. 

Enguany s'inaugurarà el Ciutat Torrent amb la partida que enfrontarà a Soro III i Santi contra Puchol II i Nacho. Una partida que està fixada en l'agenda per al dijous 19, a les 19:00 hores. La segona semifinal es disputarà el dissabte 21, a la mateixa hora, i estarà protagonitzada per una parella i un trio. De roig jugaran Pere Roc II i Jesús. En la contra estaran Francés, Félix i Tomàs II.

Els guanyadors de les dos partides anteriors hauran d’enfrontar-se i en la gran final el dissabte 28 de juliol, idèntica hora. La meitat de la recaptació de les entrades estarà destinada a tres organitzacions benèfiques de diferents àmbits de Torrent. 

L'acte de presentació va estar presidit per l'alcalde de la localitat, Juan Jesús Ros. A més, també va assistir a l'acte el mitger Jesús de Silla, participant en l’edició que començarà de forma imminent, una vegada acabe la Copa President de la Diputació de València d’escala i corda. No es va perdre la cita tot un referent local com és Natalio.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article