Fem Pilota - Capçalera

José Salvador revalida el títol individual sub-23 d'escala i corda

Escala i Corda

PilotaViu / FPV / La Pobla de Vallbona.

El trinquet de la Pobla de Vallbona va acollir les finals de l'onzena edició de l’Individual d’Escala i Corda Sub-23 amb un gran ambient a pesar de les inclemències meteorològiques que feien parar tant la disputa del tercer i quart lloc com la gran final.
 
José Salvador, de Quart de les Valls, ha revalidat el títol que va conquerir en la passada edició, en superar en una final emocionant a Guillermo de Massamagrell pel resultat de 60 per 50. Va ser una partida dominada en tot moment per José Salvador, però sempre amb continues igualades i distàncies d'un o dos jocs. La partida començava amb els dos jugadors sumant al rest i, amb 25 iguals, es va haver de parar durant uns 10 minuts per l'aigua. Una vegada entraven els dos jugadors en joc, sumaven també des del dau, però en cap moment Guillermo va poder agafar l'avantatge.
 
Va resultar un duel emocionant, en el qual José Salvador mostrava un gran domini dels caps, aconseguint un gran número de quinzes des del rebot, on des del rest s'encarava amb facilitat a la galeria del dau. Per la seua part, Guillermo tornava pilotes de gran dificultat i va demostrar un gran domini d'ambdues mans, però no va ser suficient per a imposar-se a un rival que demana una oportunitat en les competicions professional oficials més rellevants. L’Individual Sub-23 serà el seu bitllet per l’Individual Professional.
 

José Salvador va dominar la partida. Foto: FPV
 
Amb anterioritat es va disputar el tercer i quart lloc, una partida en la qual s'imposava Salva Palau d'Alginet a David Lostado d'Algímia d’Alfara pel resultat de 60 per 35. Va ser un duel disputat i també de gran nivell, en el qual Salva sempre carregava amb la seua potent esquerra, mentre que David tenia que defendre’s i passava nombroses pilotes que van provocar nombrosos aplaudiments dels aficionats.
 
Pòdium de l’Individual Sub-23 d’Escala i Corda de 2018:
1 - José Salvador del CPV Quart de les Valls
2 - Guillermo del CPV Massamagrell
3 - Salva Palau del CPV Alginet
4 - David Lostado del CPV Algímia d’Alfara
 
Lliurava els trofeus la regidora d’esports de l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona, Iris Marco.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article