Fem Pilota - Capçalera

Pere Roc II i Tomàs II passen a la final de Copa en una semifinal memorable

Escala i Corda

Paco Durà / Massamagrell.

La parella de la Marina, Pere Roc II i Tomàs II, s'han classificat per a la final de la Copa Diputació, després de véncer al trinquet "Tio Pena", en una partida memorable, davant Genovés II i Natxo, 60-55.

Ha sigut una barbaritat la semifinal, en què els guanyadors han remuntat in extremis un 55-50, enmig de gran emoció i d'una gran actuació dels dos bàndols, però la sort, l'encert dels rivals, o de tot un poc, han deixat a Genovés II, que no mereixia perdre, i Natxo amb la mel als llavis.

Genovés II no mereixia perdre
Això no vol dir que Pere Roc II i Tomàs no s'hagen fet creditors del triomf, ni de bon tros. Però el recital de joc que ha fet Genovés II era mereixedor d'un millor resultat. Ha estat immillorable, passant-ho tot i dibuixant en cada joc, sobretot de rebot, pilotes per damunt corda que els contraris no podien tornar, mentre la gent li dedicava grans ovacions, moltes vegades compartides amb Pere Roc i Tomàs, perquè el nivell de la partida ha sigut excel·lent per als dos equips. Només ha estat per baix Natxo, que després d'un inici molt bo, ha amainat l'encert i la contundència, virtuts que ha recuperat només a última hora.
 

Genoévs II i Natxo en la semifinal disputada al Tio Pena. FOTO: Funpival

Amb tot, la lluita intensa ha donat per a molt en les dos hores quasi que han estat jugant. I Pere Roc i Tomàs, que tenien mala sort en el feridor Pedrito en algunes faltes, han bregat moltíssim per remuntar, primer un 35-15; i un 55-50 a última hora. I de forma definitiva amb el 55-55 podria haver passat tot i també el triomf podria caure de l'inrevés, ja que Genovés II féu la millor partida que en molt de temps se li havia vist a Massamagrell. A la seua mà feria Oltra.

En resum, emocionant victòria de Pere Roc i Tomàs, que han estat de luxe i, per mèrits propis, passen a la final del diumenge vinent, en la que tindran enfront de Puçol II i Carlos a Guadassuar. Mentre que Genovés II i Natxo tenien el triomf molt prop i no han pogut a última hora, després d'una gran batalla, digna de millor resultat.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article