elmusa

Vicente de Massamagrell, campió individual sub-16 d'escala i corda

Escala i Corda

PilotaViu / FPV / Petrer.

El trinquet de Petrer acollia, este dilluns, les finals de la XIII edició de l’Individual d’Escala i Corda Sub-16 amb un gran ambient on el preferit dels aficionats era el jugador local Àlex de Petrer. El pilotari local no va poder culminar un gran campionat en l'Individual Sub-16, i queia derrotat a mans de Vicente de Massamagrell pel resultat de 60 per 45.
 
La partida va ser dauera fins al 45 per 40 a favor de Vicente, moment en el qual va trencar el primer joc al dau del seu adversari, col·locant el 50 per 40, però Àlex, amb els ànims del seus, aconseguia també trencar el joc del seu rival, i col·locar-se novament a un joc i passant al dau 50 per 45. Tanmateix, en esta ocasió tampoc podia sumar des de dau, i seguidament Vicente tancava la partida amb el seu potent dau.
 
Amb anterioritat es va disputar el tercer i quart lloc, una partida molt igualada, la qual es resolia per la mínima. Raúl d'Ondara es va imposar a Salva de la Pobla de Vallbona pel resultat de 60 per 55.
 
Pòdium de l’Individual Sub-16 d’Escala i Corda de 2018:
1r - Vicente del CPV Massamagrell
2n - Àlex del CPV Petrer
3r - Raúl del CPV Ondara
4t - Salva del CPV Pobla de Vallbona
 

Vicente, en un moment de la partida. Foto: FPV
 
Van lliurar els trofeus el concejal d’esports de l’Ajuntament de Petrer i el seleccionador de Pilota Valenciana Absolut i tècnic de les escoles de Tecnificació, Pasqual Sanchis “Pigat II”.

El dimecres 11 de juliol continuaran les finals de tecnificació en el trinquet de la Pobla de Vallbona amb la disputa de la final sub-23 entre Guillermo i José Salvador.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article