Fem Pilota - Capçalera

La Pobla de Vallbona resoldrà les finals individuals d'escala i corda de tecnificació

Escala i Corda

PilotaViu / FPV / La Pobla de Vallbona.

Les competicions individuals d'escala i corda sub-18 i sub-23 finalitzen esta setmana en el trinquet de la Pobla de Vallbona, amb la presència dels jugadors més destacats d'esta temporada.

El dimecres 11 de juliol, a partir de les 18 hores es disputaran les finals de l'XI Campionat Individual sub-23 d'escala i corda en el trinquet de la Pobla de Vallbona. En la final per la tercera plaça jugaran David d'Algímia i Salva d'Alginet. En la final absoluta s'enfrontaran José Salvador de Quart de les Valls i Guillermo del Puig, jugadors que han demostrat en els últims mesos la seua projecció i el seu bon estat de forma. Els dos finalistes s'han classificat per a disputar la prèvia de l'individual professional de la modalitat que començarà en el mes de setembre.

El dijous 12 de juliol, a partir de les 18 hores, començaran les finals del XIII Individual sub-18 en el trinquet de la Pobla de Vallbona, que viurà dos jornades de finals amb les millors promeses. En la final per la tercera plaça jugaran Mario de Riba-roja i Yago de Castalla. En la final absoluta s'enfrontaran Vicent de Vinalesa i Jesús d'Alfara d'Algímia. Estos quatre jugadors  van, a poc a poc, consolidant-se en les primeres partides dels trinquets. La setmana finalitzarà amb una concentració en la localitat de Massalfassar divendres que ve 13 de juliol on els esportistes del programa de tecnificació realitzaran entrenaments i partides en les modalitats d'escala i corda i raspall, a partir de les 17.30 hores.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article