Fem Pilota - Capçalera

Massamagrell aguarda l'últim finalista de la Copa d'escala i corda

Escala i Corda

PilotaViu / Massamagrell.

La Copa Diputació de València d'escala i corda està a un pas d'una nova final. Els equips representatius del Genovés i de Dénia s'enfronten este dimarts al trinquet 'Tio Pena' de Massamagrell (18.30 h) en la segona semifinal de la competició.

Pere Roc II i Tomàs II (Ajuntament de Dénia) arriben a la semifinal amb la garantia d'haver guanyat totes les partides de la fase de lligueta. El rest de Benidorm és un dels jugadors més regulars del circuit i ha trobat enTomàs un company fiable amb una gran qualitat per a lluitar per tot. Pel que respecta a Genovés II i Nacho, han anat de menys a més durant la competició i han sabut sofrir en els moments més complicats.

El guanyador s'enfrontarà en la gran final de Guadassuar (diumenge 15 de juliol, 12.00 h) a la parella formada per Puchol II i Carlos, equip que va eliminar a Soro III i Salva en una gran semifinal disputada a Vilamarxant.

Per a veure els resultats, el calendari i la classificació de la Copa d'escala i corda punxeu ací: XI Copa d'escala i corda - President Diputació de València.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article