Fem Pilota - Capçalera

Alfara de la Baronia, campió d'El Corte Inglés de galotxa de trinquet

Galotxa

PilotaViu / FPV / Torrent.

L'intens cap de setmana viscut al trinquet de Torrent, amb les finals del 43é Campionat Autonòmic de Galotxa, gran premi El Corte Inglés, deixava satisfets a tots els aficionats que acudiren a veure les partides.

La final de primera categoria enfrontava a dos grans formacions, que es coneixen a la perfecció, tot i que alguna lesió va modificar els càlculs inicials dels seus seguidors. Per part dels jugadors de l’Alfara de la Baronia, el seu rest habitual, Jesús, encara estava recuperant-se d'una dolència al colze, fet que l'obligava a jugar a la punta quan el seu equip formava al rest. Per part del Riba-roja, la lesió era més greu, ja que impossibilitava la participació d'un dels seus jugadors claus, David Puchol, que en lloc de fer el bot, es limitava exclusivament a ferir.

De tota manera, la partida va ser molt interessant, de les que fan afició, ja que el marcador de 70 per 20 que reflexava l'electrònic en finalitzar la partida, no donava mostra del que van jugar tots els integrants dels dos equips en la final. Tant en un equip com en l'altre no es donava quinze per perdut, i les ovacions dels assistents que acudiren la vesprada del diumenge van ser la tònica habitual al llarg de tot l'enfrontament. Tot i això, finalment la major part dels quinzes, i amb ells la partida, acabaven sent favorables per als del Camp de Morvedre.

Com a prèvia a la gran final que tancava la competició es va jugar la corresponent a la categoria de quarta B. En la mateixa, el Pepsi Max Onda B i C oferien un derby en el que els seus seguidors prenien part per uns o altres. Malauradament, només pot guanyar un, i en esta ocasió va ser l'Onda C qui sorprenia als seus companys i deixava el marcador en un 70 a 50.

El lliurament de trofeus va córrer a càrrec de la tinent-alcalde d'Onda, Mari Carmen Aguilella, junt al regidor d’esports d’Onda, Paco Chalmeta; així com dels vicepresidents de la Federació de Pilota Valenciana, Conrado Ferrando i Pedro López.

Primera categoria 
CPV Alfara Baronia (Jesus, Javi, David i Raul) 70 
Paddock Riba-roja B (Mario, Jesus Manuel, Salva i David) 20

Quarta categoria B
Pepsi Max Onda C (Diego, Alex, Ricardo, Jordi, Pedro i Lluís) 70
Pepsi Max Onda B (Javi, Oscar, David, Alex i Jose Luis) 50
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article