elmusa

Orba guanya el títol de primera de palma amb una gran remuntada

Ratlles

Ulisses Ortiz / El Poble Nou de Benitatxell.

Orba s'ha alçat com a campió de la primera categoria de palma en les finals disputades, este diumenge, al Poble Nou de Benitatxell, que ha vist com el seu carrer Major s'omplia per a veure els millors equips de la present edició de les lligues de llargues i palma. L'equip format per Joan Llopis, Jaume Pineda, Josep Roig, Sacha Kruithof, Joan Fuster i Jordi Arbona va realitzar una gran remuntada per a portar per primera vegada el títol d'esta competició al seu poble.

A les 16.00 h començava la final de la màxima categoria de palma entre els equips de Benidorm i Orba. Els de la Marina Baixa buscaven seguir amb la ratxa de victòries després d'aconseguir, unes hores abans, el títol en la primera categoria de llargues, i l'inici va ser clarament dominat per ells. Benidorm, de roig, va entrar molt centrat a la partida i es va adjudicar els dos primers jocs amb facilitat. La reacció dels d'Orba va anar a poc a poc, al compàs de les bones tretes de Jordi i de les pilotades precises de Sacha. Benidorm seguia mantenint el bon joc tot i l'oposició blava fins el 5 - 3. En aquell moment, tot l'equip de la Marina Alta ja estava totalment capficat en la partida i, amb la igualada a 5, ja estaven convençuts que la victòria era possible. Sense perdre la concentració ni un segon, Orba s'enduia els últims cinc jocs i es confirmava com a nou campió.
 

Jordi i Sacha durant la final. Foto: Ulisses Ortiz

Lliuraven els trofeus el vicepresident de la Federació de Pilota, Vicent Molines; el coordinador de Pilota de la Generalitat, Sebastià Giner; el regidor d'esports del Poble Nou de Benitatxell, Manolo Segarra, i l'alcalde d’Orba Ignasi Cervera.

San Vicent, campió de segona de llargues
L'última de les partides de la lliga, la corresponent a la final de llargues de la segona categoria entre els clubs de Sant Vicent del Raspeig i Mutxamel, va ser la sorpresa del les jornades finals. La partida es va perllongar per més de dues hores i mitja, i després d'una iguala a 9, a la fi se la va emportar San Vicent.

Calp es va emportar la final de segona de palma en enfrontar-se a Tibi en la primera partida del dia. Els primers ho van fer tot perfecte i van demostrar amb claredat la seua superioritat guanyant per 10 a 3 jocs.
 

L'afició d'Orba va gaudir amb el seu equip. Foto: Ulisses Ortiz

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article