elmusa

José Salvador i Guillermo lluitaran pel títol individual sub-23 d'escala i corda

Escala i Corda

PilotaViu / FPV / La Pobla de Vallbona.

Guillermo i José Salvador lluitaran pel títol individual sub-23 d'escala i corda el pròxim dimecres 11 de juliol en el trinquet de la Pobla de Vallbona, mentre que Salva i David jugaran per la tercera plaça.

El trinquet de la Pobla Vallbona va gaudir de dos partides de gran nivell, on José Salvador de Quart de les Valls i Guillermo del Puig, van aconseguir la classificació per a la gran final del XI Individual sub-23 d’escala i corda, després de superar a David d'Algímia i Salva d'Alginet. En la primera semifinal, David del CPV Algímia ho va intentar davant José Salvador del CPV Quart de les Valls, que travessa un gran moment i que setmana a setmana demostra que esta a altre nivell en estos moments. Al final, victòria fàcil del jugador de les Valls, encara que cal destacar el gran campionat de David que va lluitar fins a l'últim quinze.

En la segona semifinal, amb Salva del CPV Alginet i Guillermo del CPV Massamagrell, es va imposar el dau dels dos jugadors en cadascun dels jocs disputats. La partida va ser molt igualada i emocionant disputant-se quinzes que van ser molt aplaudits pel públic per la seua espectacularitat. Guillermo va ser el primer que va aconseguir marcar una xicoteta diferència, 45 a 35, però Salva va reaccionar i va tornar a igualar a 45. En el tram final, Guillermo va imposar el seu joc per a aconseguir per fi aconseguir la gran final d'una competició de tecnificació que en els últims anys se li resistia (60 - 45).


José Salvador. Foto: FPV
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article