Fem Pilota - Capçalera

Pasqual i Zarzo alcen el títol del Diputació de Frontó Parelles

Frontó

PilotaViu / FPV / Albal.

El frontó de la Cooperativa d’Albal acollia el passat divendres la segona jornada de finals del Campionat Autonòmic de Frontó Parelles - Trofeu Diputació de València. Obria esta sessió de frontó la final de la màxima categoria, entre les formacions de Massalfassar, amb Moro i Alejandro, i La de la Pobla de Vallbona, amb Pasqual i Zarzo, amb victòria final per a estos últims que remuntaren quan va arribar una lesió de Moro en el seu braç dret.

La partida va estar marcada des d'un inici pels incidents provocats pel propi joc. Quan el marcador reflectia un 13 a 5, per als de l’Horta Nord, Pasqual rebia una pilotada al cap que el feia fer parar uns minuts, quedant-se tot en un esglai. Es desenvolupava la partida com havia començat, amb domini prou clar de la parella blava, fins arribar al moment clau de la partida, quan al marcador hi havia un 21 a 13 per als que havien anat sempre per davant, els de Massalfassar. En este instant, una jugada fortuïta amb Moro i Pasqual de protagonistes, en la qual el braç de Moro es va enganxar en el cos de Pasqual i acabava amb una lesió, possiblement al tendó del colze dret de Javi. Després d'uns minuts provant, el de Massalfassar va veure que no podia continuar jugant amb el braç dret, i amb un gest ple de punt d'honor, característic dels millors esportistes, va seguir amb la partida emprant només el seu braç esquerre. La partida canviava molt i això es notava en el marcador, ja que Pasqual i Zarzo poc tardaren en igualar la partida, i poc després la tancaven, per un marcador final de 41 a 29.

D'esta manera, La Pobla de Vallbona aconsegueix el seu tercer títol consecutiu, i cal ressaltar també que en esta ocasió ho fa amb dos jugadors locals, com són Pasqual i Zarzo.

Lliuraven els trofeus Sebastià Giner, coordinador de Pilota de la Generalitat; Daniel Sanjuán, President de la Federació de Pilota; Daniel Novejarque, vicepresident de la FPV; Lola Martínez, regidora d’esports d’Albal; Joan Morant, regidor d'esports de Massalfassar i Iris Marco, regidora d'esports de la Pobla de Vallbona.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article