elmusa

À Punt retransmetrà en directe la final de la Lliga de Llargues

Ratlles

PilotaViu / FPV / El Poble Nou de Benitatxell.

El Saló Multifuncional del Poble Nou de Benitatxell va acollir la presentació dels finalistes de la XXXIV Lliga a Llargues i la XXVI Lliga a Palma, ambdues incloses dins del Trofeu Diputació d’Alacant.

Una vegada més, el carrer Major d'esta localitat de la Marina Alta acull unes finals de rellevància, com van ser ja, per exemple, les finals de la Copa Generalitat a la modalitat de perxa de l'any 2017.

Després d'una intensa lliga s'arriba al moment decisiu i més bonic de la temporada, les jornades de finals. Josep Femenia, alcalde del Poble Nou, va destacar la pilota valenciana com una senya d'identitat durant l’acte de presentació de les finals. “Per moltes premures que ha passat el nostre esport, hem estat ahí, la qual cosa diu molt com a poble i com a esportistes. No sols ens teniu aquest cap de setmana, sinó sempre que vullgau a Poble Nou teniu les portes obertes”, els va dir als presents.

Per la seua part, Vicent Molines, responsable del comité de ratlles de la FPV va agrair a l'Ajuntament i al Club de Pilota local que porte temps treballant de valent.  També va destacar el fet que À Punt emeta en directe la final de primera de llargues. “És un fet històric”, va remarcar.

En la mateixa línia, el president de la FPV, José Daniel Sanjuán, va fer un resum de les activitats més destacades per a les ratlles durant els últims mesos, destacant la unió dels que practiquen esta modalitat. “Des de la Federació hem posat en funcionament una escola de traure, tenim un campionat d'equips de primera que va consolidant-se i continuem sent un referent en llargues en les competicions internacionals.”.

Per últim, el coordinador de Pilota de la Generalitat, Sebastià Giner, va voler ressaltar que la semifinal prèvia a la classificació per disputar la final havia marcat una fita destacada: “la partida entre Murla i Benidorm va sobrepassar el rècord de durada -4 hores 10 minuts-, demostrant el nivell de competitivitat". També va posar en valor el paper de la Diputació d’Alacant, per mantindre el joc de ratlles a les comarques del sud, i va explicar la ferma aposta de la nova televisió valenciana per la pilota, amb retransmissions de partides de diferents àmbits i un programa amb reportatges a partir del mes de setembre.

Programació de finals:

Dissabte 7 de juliol: 
11.00 hores: Final Juvenil: CPV Agost - CPV Parcent, 
16.00 hores: Final 3a palma: CPV Altea - CPV Sella, 
18.00 hores: Final 3a llargues:  CPV Murla B - CPV Poble Nou

Diumenge 8 de juliol: 
9.30 hores: Final 2a palma: CPV Calp A- CPV Tibi 
11.30 hores: Final 1a llargues: CPV Benidorm - CPV El Campello (À Punt-directe) 
16.00 hores: Final 1a palma: CPV Benidorm - CPV Orba
18.00 hores: Final 2a llargues: CPV Sant Vicent - CPV Mutxamel.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article