elmusa

Puchol II i Carlos, primers finalistes de la Copa Diputació

Escala i Corda

Paco Durà / Vilamarxant.
 
Puchol II i Carlos (Aj. Vinalesa)  han fet bo el pronòstic i ja són finalistes de la Copa Diputació d'escala i corda, en haver superat la parella de Soro III i Salva (Aj. València) per 60-45, en una partida molt bona i de de gran intensitat per part de tots.
 
Puchol II i Carlos eren favorits i donaven de cinc en les travesses d'eixida. Amb tot, Soro i Salva eixien forts i es posaven per davant en el marcador un joc i dos, posant el parcial de 30-20 en l'electrònic. 
 
Un avantatge que Puchol i Carlos neutralitzaven en arribar a iguals a 35, enmig d'una forta lluita i de quinzes molt bons, que els aficionats reconeixien amb aplaudiments.
 
A partir d'eixe tanteig, Puchol i Carlos prenien la iniciativa en el joc i es posaven per davant, al temps que el desgast físic anava minvant les possibilitats de Soro i Salva, més veterans, fins que els primers s'apoderaven en el tram final i tancaven la partida que els obria el pas a la final de Guadassuar, 60-45.
 
Puchol demostrava, un dia més, que està en un gran estat de forma i el seu domini físic és més que evident. Davant, Carlos també complia en la tasca de ferir i parar les pilotes que venien per "damunt corda". Tots dos superaven uns rivals, que van jugar molt també, però els va faltar més fons físic per a una pugna de tanta exigència, la qual va deixar contenta als aficionats, que van presenciar un gran espectacle.

Per a veure els resultats, el calendari i la classificació de la Copa d'escala i corda punxeu ací: XI Copa d'escala i corda - President Diputació de València.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article