elmusa

Torrent acollirà entre dissabte i diumenge les finals d'El Corte Inglés de trinquet

Galotxa

PilotaViu / FPV / Torrent.

El programa de les partides que tancaran la competició d'El Corte Inglés de trinquet començarà la vesprada de demà dissabte, al voltant de les 17 hores, quan s'enfronten els joves jugadors de les escoles de Riba-roja de Torna i d'Algímia d'Alfara, en la final de juvenils independents. Una vegada es complete la primera partida de les finals, li aplegarà el torn a la final de la divisió de plata, on els equips de Manises A i Alfara del Patriarca seran els protagonistes.

Ja el diumenge al matí, a les 9.30 hores, per a fugir de la previsible calor, es disputarà la partida de tercera categoria, per a la qual s'han classificat les formacions de Tapizados Calse Moixent A i Caixa Popular Pobla Vallbona C. La segona final de la sessió matinal del diumenge correspondrà a l'enfrontament entre APV Xilxes B i Pepsi Max Onda A, que es jugaran la copa de campions de quarta categoria A.

Per últim, la vesprada del diumenge encara tindrà altres dues partides amb molta emoció. En primer lloc, sobre les 17.30 hores, el derbi de la final de quarta categoria B, el Pepsi Max Onda B i el Pepsi Max Onda C s'enfrontaran en una partida entre amics i companys de club. El colofó de la competició, es viurà a continuació, amb la final de primera categoria entre l'Alfara de la Baronia, vigent campió i defensor del títol, i el Paddock Riba-roja B. Aquestes formacions ja s'han enfrontat en dues ocasions en la lligueta regular, i la victòria va caure en les dues per als joves jugadors del club del Camp de Morvedre, veurem si a la tercera els de Riba-roja aconsegueixen guanyar la que podria ser la seua partida més important des de principi de temporada.

Programa de les finals – trinquet de Torrent:
Dissabte 7 de juliol

17.00 h. Juvenils Independents
Bar Mercat Riba-roja G / CPV Algímia d'Alfara
18.00 h. Segona
CPV Manises A / CPV Alfara Patriarca

Diumenge 8 de juliol
09.30 h. Tercera
Tapiz. Calse Moixent A / Caixa Popular Pobla C
11.00 h. Quarta A
APV Xilxes B / Pepsi Max Onda A
17.30 h. Quarta B
Pepsi Max Onda C / Pepsi Max Onda B
18.45 h. Primera
CPV Alfara de la Baronia / Paddock Riba-roja B

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article