Fem Pilota - Capçalera

El primer tren a Guadassuar passa per Vilamarxant

Escala i Corda

PilotaViu / Vilamarxant.
 
Esta vesprada, a partir de les 18 hores, està previst que passe el primer tren que porta a Guadassuar per Vilamarxant. És a la localitat de la Ribera on es disputarà la final de la Copa Diputació 2018 d'escala i corda. Però abans, al Camp de Túria es jugarà la primera semifinal que enfronta a dos grans espases del circuit. Puchol II estarà acompanyat per Carlos (Ajuntament de Vinalesa). I Soro III per Salva (Aj. de València). I només dos d'ells podran pujar-se al tren que els portarà directes a la partida definitiva.
 
Els dos equips no han tingut una primera fase fàcil. Tot i que Puchol II i Carlos acabaren primers després de guanyar l'última partida a Luis de la Vega i Carlos. Abans havien fulminat a l'equip de Genovés II, però havien caigut contra Pablo de Sella i Héctor.
 
Per la seua banda, Soro III i Salva, van caure derrotats davant Pere Roc II i Tomàs II en la primera jornada. Però van guanyar les dos següents partides, acabant segons del seu grup per darrere de l'equip del rest benidormer.

Comentaris

monra vilamarxant
1.
60/45 favorable a Puchol i Carlos.
De eixida donaven de 5 els guanyadors.
Soro i Salva feren els dos primeers xocs i s'en anaren 30/20. La partida fon molt bona i vistosa fins que's va igualar a 35 en casi un hora de xoc vibrant i molt dur per la calor que sol fer en esta cancha en l'estiu. A partir d'ahi la juventud s'impossa a la veteranía i camviá el curs de la partida. Un hora més tart en alguns parons per arreglarse les mans i el sofoco, el marcador estaba 55/40. Un xoc més feren Soro i Salva i s'acabá l'historia de una partida descompensá a favor dels guanyadors que mai, ni quan anaven darrere, donaren sensasió de perdre el nort de la partida.
Personalment pense que a PucholII, se li deurien plantejar partides algo mes exigentes; clar que açò, no deixa de ser la meua opinió.

Comenta aquest article