elmusa

Quina pregunta li faries a Martínez de Irujo?

Frontó

PilotaViu / El Puig.
 
Amb motiu de la visita al Puig de Juan Martínez de Irujo, mític pilotari professional del frontó, PilotaViu ha decidit obrir una finestra a la participació dels lectors. Es tracta que els aficionats a la pilota i al frontó deixen les preguntes que vulguen fer-li a la llegenda navarresa.
 
Aprofitant que l'exjugador acudirà a la localitat de l'Horta Nord el pròxim 20 de juliol, per a participar en l'acte d'homenatge a Waldo se li faran les millors preguntes que envien els lectors per a, posteriorment, publicar una entrevista. Serà botiller junt amb el pilotari d'Oliva de la partida entre Mikel Beroiz - Eneko Yoldi i Genovés II - Alejandro.
 
Es pot participar a través de comentaris en Facebook, Twitter o baix d'este article, directament en la web de PilotaViu.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris

Sergi Belda
2.

Què creus que li falta, a dia de hui, a la pilota valenciana perquè arribe a professionalitzar-se a un nivell similar al de la pilota basca?

Vicent Benicolet
1.

Juan, molts pilotaris bascos han mostrat el seu respecte i interes per les modalitats valencianes, però eixos mateixos sentiments estàn presents en els aficionats que acudeixen als frontons del nord?

Comenta aquest article