Fem Pilota - Capçalera

Martí I revalida el títol en l’Individual de galotxa

Galotxa

PilotaViu / Vinalesa
 
La final de la màxima categoria de l’Individual de galotxa en carrer prometia un bon espectacle entre dos grans jugadors de la modalitat. Martí I de Montaca i Xato d’Almenara. El primer jugant per Faura i el segon per Quart de les Valls. Joventut contra experiència s’enfrontaven al carrer Puchol II de Vinalesa. Els dos van anar sumant cada joc fent el bot fins a arribar al 65-65. En eixe moment, Martí I també va fer valdre la seua posició en el bot. I en acabant —als micròfons d’El Joc del Poble— va destacar que la partida havia seguit eixe clar guió, a diferència de l’any passat, en que, els mateixos protagonistes, sí que van ser capaços de trencar-se algun joc estant al rest.
 

Participants en les finals de primera categoria de l'Individual de galotxa. FOTO: FPV
 
En la categoria de 3a A (l’altra final que es va disputar al carrer de Vinalesa), el jove Guillem del CPV Meliana es va imposar a Eloi del CPV Quart de les Valls.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article