Fem Pilota - Capçalera

JB Publicitat guanya en casa en un gran II Torneig de Màdel Ciutat de Carlet

Participa

Les pistes del poliesportiu municipal de Carlet van acollir durant el passat divendres 29 i dissabte 30 el II Torneig de Màdel Ciutat de carlet, la quarta competició del II Circuit Intercomarcal de Màdel. 

Amb el rànquing molt ajustat entre els primers classificats la jornada començava divendres amb gran expectació per vore quin equip s’emportaria la competició i possiblement el lideratge del rànquing.

A partir de les 18:00h de la vesprada va tenir lloc la fase prèvia de grups tant en categoria avançada com en iniciació amb 16 equips participants, amb l’objectiu de classificar els diferents equips per a les semifinals de la competició, que es disputarien durant la vesprada-nit del dissabte.  

Ja dissabte, les pistes acolliren un campionat de xiquets com a prèvia i a partir de les 19 de la vesprada fins a les 22:00 de la nit es va disputar les semifinals i les finals de les dues categories.

En segona categoria els campions foren Adrian i Jose Juan després d’una gran final davant Pedro i Toni.

Mentre que en primera categoria la parella dels Carletins Vicent Miquel i Jonatan de JB Publicitat va aconseguir la victòria per un ajustat 7-6 davant la parella de Pollos Planes- Galodasa. Amb este resultat l'equip de JB Publicitat seguirà liderant el rànquing del II Circuit Intercomarcal de Màdel. 

L’entrega de Trofeus la realitzaren el Regidor d’esports de Carlet Ramón Boronat i el president del CPV Carlet Blai Signes.

Classificació Final II Torneig de Màdel Ciutat de Carlet
1. JB Publicitat
2. Pollos Planes - Galodasa
3. CPV Picanya
4. Els Indestructibles
 

Finalistes del II Torneig de Màdel Ciutat de Carlet. Fotografia: Madelpilota.com

Ontinyent serà la pròxima parada del Circuit
Ara el II Circuit Intercomarcal de Màdel és desplaçarà cap a la Vall d’Albaida. Les pistes del Poliesportiu d’Ontinyent acolliran els dies 20 i 21 de juliol el cinquè torneig del circuit, dins de les 24 hores d’esport que organitza la localitat.  
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article