Fem Pilota - Capçalera

Soro III i Salva guanyen i es classifiquen per a semifinals de la Copa

Escala i Corda

PilotaViu / Llíria.
 
El trinquet de Llíria acollia, en la matinal de diumenge, una partida decisiva per al desenllaç del grup B de la Copa Diputació d'escala i corda. De fet, era l'última partida de la primera fase, i els dos estaven obligats a guanyar per a poder estar en les semifinals. I Soro III i Salva (Ajuntament de València) s'emportaven la victòria, deixant a Giner i Javi en 40 (Ajuntament de Murla).
 
D'aquesta manera, en el grup B, passa l'equip de Pere Roc II i Tomàs II com a primer i el de Soro III i Salva com a segon classificat. Cap dels dos coneix encara quin serà el seu rival, però sí que Genovés II i Nacho serà una de les parelles. La incògnita es resoldrà demà dilluns a la Pobla de Vallbona, on Puchol II i Carlos (Aj. de Vinalesa) i De la Vega i Jesús (Aj. d'Almussafes) s'ho juguen tot. Passar o no passar. Qui perga, es queda fora.

Per a veure els resultats, el calendari i la classificació de la Copa d'escala i corda punxeu ací: XI Copa d'escala i corda - President Diputació de València.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article