PilotaViu / Llíria.

El trinquet de Llíria viurà la penúltima partida de la fase de lligueta amb un duel decisiu que determinarà un nou semifinalista. Soro III i Salva (Ajuntament de València) s'enfrontaran a Giner i Javi (Ajuntament de Murla) en una partida en la qual només val la victòria. L'horari de la partida estava previst per al diumenge a les 17.30 h, però s'ha decidit avançar a les 11.30 h per tal de no coincidir amb el Mundial de futbol.

Els dos equips arriben a Llíria amb el mateix balanç: una victòria i una derrota, tot i que Giner i Javi compten amb un punt més. Tanmateix, només els servirà la victòria, ja que arribar a 50 i aconseguir un punt faria que empataren els dos equips a 4 punts i passaria Soro i Salva per l'enfrontament directe.

El vencedor quedarà segon del grup B i acompanyarà Pere Roc II i Tomàs II a les semifinals. Del grup A, Genovés II i Nacho ja se saben semifinalistes, però hauran d'esperar la partida de Puchol II i Carlos contra De la Vega i Jesús per conéixer en quina posició acaben passant i, per tant, contra qui s'enfrontaran en semifinals.

Per a veure els resultats, el calendari i la classificació de la Copa d'escala i corda punxeu ací: XI Copa d'escala i corda - President Diputació de València.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!