Fem Pilota - Capçalera

Ple de victòries de Pere Roc i Tomàs i a semifinals

Escala i Corda

Paco Durà / Vilamarxant.
 
La parella de la Marina, formada per Pere Roc II i Tomàs II (Ajuntament de Dénia), s'han imposat a la de Francés i Raül (Ajuntament de Godelleta), 60-40, en la partida de la Copa Diputació disputada hui, divendres, al trinquet de Vilamarxant, després d'una brillant actuació amb la qual es classifiquen per a semifinals i confirmen les seues aspiracions d'aconseguir el títol en este torneig.
 
La partida ha tingut dos parts diferents. Primer molta igualtat fins als 30 tantos i dos parelles que anaven a per totes, fent gaudir als aficionats que han donat bona resposta. Després, Pere Roc i Tomàs han augmentat la intensitat i han donat una exhibició de bon joc i han superat, netament Francés i Raül, que lluitaven però els quinzes queien sempre de part dels guanyadors, que tenien Oltra de feridor, mentre Pedrito ho feia enfront.
 
El marcador s'ha disparat a la mà de Pere Roc i Tomàs i la victòria ha sigut ampla per a ells, després d'una recta final imparable.

Per a veure els resultats, el calendari i la classificació de la Copa d'escala i corda punxeu ací: XI Copa d'escala i corda - President Diputació de València.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article