Fem Pilota - Capçalera

Castelló de la Plana reprén la inauguració del seu nou frontó valencià

Frontó

PilotaViu / Castelló de la Plana.

Les pluges de principis de juny van impedir la inauguració del nou frontó valencià de Castelló de la Plana, prevista per al 3 de juny. Amb l'arribada del bon temps, es reprén esta inauguració que comptarà amb una partida de grans figures. Fageca i el mític Àlvaro de Faura s'enfrontaran als joves De la Vega i Bueno este dissabte 30 de juny a partir de les 18.00 h.

Este nou frontó, de 21 metres de llarg i 8,5 d'ample, situat en el Complex Esportiu del Sindical, enfront del trinquet Municipal, respon a una petició històrica del Club Pilotari Castelló i de molts aficionats a la pilota de les comarques del nord. L'any 2010, la pilota va patir una greu estocada en veure com enderrocaven les instal·lacions de pilota del Castàlia. En aquell moment, el frontó tenia una activitat diària que es va veure frenada en sec i que va provocar que l'afició a la pilota anara desapareixent.

El Club Pilotari Castelló veu així recompensada la seua tasca durant els últims anys i aspira a que el frontó servisca per a reviscolar la pilota, no només a la capital de la Plana, sinó també als pobles i les comarques pròximes, gràcies al poder vertebrador que té la pilota. Al treball de recuperació de la modalitat de frare, ara sumen un motiu més per a ser optimistes de cara al futur.
 

 
*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!  
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article