Fem Pilota - Capçalera

La final de primera d'El Corte Inglés de galotxa de trinquet es decideix este cap de setmana

Galotxa

PilotaViu / FPV / València.

Les partides de tornada de les semifinals de primera de trinquet del 43é Campionat Autonòmic de Galotxa, gran premi El Corte Inglés, es viuran esta setmana.

En la primera eliminatòria, l'Alfara de la Baronia és qui pot certificar la seua plaça en la final, ja que va guanyar en la partida d'anada al Caixa Popular Pobla A 40 a 70, i jugarà el cap de setmana en sa casa, el trinquet d'Algímia. Per l'altre costat del quadre de semifinals, el Paddock Riba-roja B deixava el marcador en un molt favorable 70 per 35 en la seua primera partida davant el Trinquet de Torrent A, però la tornada tindrà lloc en el recinte torrentí.

Tota la resta de categories (segona, tercera, quarta A i quarta B) ja coneixen als seus finalistes, i estan esperant que aplegue el dimarts 3 de juliol, quan se celebrarà l'acte oficial de presentació de les finals, en El Corte Inglés de Colon, a les 20 hores. Jugant-se les partides que completaran la competició d'enguany entre el dissabte 7 i diumenge 8 de juliol, en el trinquet de Torrent.

En la divisió de plata, les formacions que lluitaran per la copa de campions seran el Manises A, després d'una gran remuntada en la seua eliminatòria, i l'Alfara del Patriarca, que està esperant que finalitzen les obres del seu nou trinquet en la població de l'Horta Nord. Respecte a la tercera categoria el Tapizados Calse Moixent A s'enfrontarà amb el Caixa Popular Pobla C. Ja en quarta A seran dos equips castellonencs qui lluiten per la copa, el Xilxes B i el Pepsi Max Onda A. Altres dos equips del club d'Onda es jugaran el trofeu en quarta B, el Pepsi Max Onda B i el Pepsi Max Onda C.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article