elmusa

Martí I i el Xato d'Almenara reediten la final de l'individual de galotxa

Galotxa

PilotaViu / FPV / Vinalesa.

Entre dissabte i diumenge, la setena edició del Campionat Autonòmic Individual de Galotxa viurà les seues primeres finals.

El dissabte al matí serà quan es juguen les finals corresponents a les categories de trinquet al trinquet d'Onda. En la primera d'elles, que tindrà lloc a les 11 hores, s'enfrontaran el jove jugador local del CPV Onda, Diego, amb Pedro del CPV Manises, jugant-se el trofeu de campió de la categoria B. A continuació, aplegarà el torn a la final de la categoria A, on els protagonistes seran Paco, també jugador del CPV Onda, i Ximo del CPV Xilxes.

El diumenge, a les 19 hores i en el carrer de pilota de Vinalesa, Julian "Martí I", natural de Montcada i jugador del CPV Faura, vigent campió, i Juan Carlos "Xato" d'Almenara, actual subcampió pel CPV Quart de les Valls i campió en les edicions del 2015 i 2016, reeditaran la final de primera. Prèviament, al voltant de les 18 hores, el jove Guillem del CPV Meliana i Eloi del CPV Quart de les Valls jugaran la final corresponent a tercera categoria A.

La vesprada del dissabte 21 de juliol es tancarà esta competició amb les finals de les categories de carrer de segona i tercera B, també en el carrer de pilota de Vinalesa, amb finalistes encara pendents de confirmar.

Programa de les finals:
Dissabte 30 de juny - trinquet d'Onda
11 h. Final B: Diego CPV Onda / Pedro CPV Manises
12 h. Final A: Paco CPV Onda / Ximo CPV Xilxes

Diumenge 1 de juliol - carrer de pilota de Vinalesa
18 h. Final 3a A: Guillem CPV Meliana / Eloi CPV Quart
19 h. Final 1a: Julian CPV Faura / Juan Carlos CPV Quart
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article