Fem Pilota - Capçalera

Les partides del dimarts: partides molt sofrides per la calor

Participa

El trinquet d'Oliva obria les portes el passat dimarts 26 de juny, un dia molt calorós.

La primera partida la jugaven Montblanc i Escoto, de blau, contra Salelles II i Iván, de roig, un duel de rests. Escoto jugava davant amb companyia de Montblanc i la partida va començar a favor seu, arribant a tindre un clar 5 per 15. De seguida va arribar la remuntada roja, amb Ivan encertant bones pilotades amb les dues mans i Salelles agafant ànim. El d'Oliva va començar a jugar com sap, posant complicada la faena als seus rivals. Quan anaven al rest, Ivan es posava darrere i Salelles de punter, un lloc poc habitual per a ell. Li va costar un poc adaptar-se al lloc però després va començar a jugar millor i va estar més encertat. Van poder remuntar la partida fins al 15 per 15, però la fatiga i la calor van fer acte de presència i els rojos van abaixar els braços, fet que no va perdonar Montblanc i Escoto. A la fi, 15 per 25 per a l'equip blau.

La segona partida enfrontava a Ximo i Tonet IV, de roig, contra Vercher i Roberto, de blau.

Partida molt bonica. Vam disfrutar d'un gran recital de pilota, amb igualada a 20 inclosa. La partida va començar dominada per la parella roja, fent el primer joc des del dau. La parella blava va apretar amb grans tretes de Vercher, fortíssimes baix l'escala. Roberto, per la seua banda, picava les pilotes com sap, intentant marejar als rivals. Li va costar fer quinze amb facilitat perquè la parella roja ho lluitava tot, i van estar una bona estona fent val i 30 i igualant a dos, fins que va arribar el 5 - 5. Després d'un gran esforç dels blaus per fer el joc, Ximo i Tonet van aprofitar per a fer dos jocs seguits i posar el 15 per 5 en el marcador. Però els blaus no havien dit l'última paraula, i van començar a donar-ho tot i la partida es va igualar de nou, en esta ocasió, a 15. Els rojos van arribar a 20 i, de seguida, els blaus van fer el joc per a deixar-ho tot per a l'últim i definitiu joc. El públic disfrutava i no sabia qui acabaria emportant-se la victòria. Amb val per 30 va haver un xicotet esglai per part de Roberto, que es va quedar estirat a terra per problemes amb els bessons però de seguida es va poder reincorporar. L'equip roig va tindre una pilota parada al 7 que Ximo va tirar a la galeria per a endur-se la partida per 25 per 20.

El trinquet d'Oliva tornarà a obrir les portes el diumenge 1 de juliol, a les 10.30 h, per a acollir la gran semifinal de Copa que enfrontarà a Sergio i Miravalles contra Moltó i Néstor.

Torna a llegir ací totes les partides del dimarts.

Miquel Colomar / Oliva.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article