PilotaViu / Guadassuar.

La parella formada per Genovés II i Nacho (Ajuntament del Genovés) és la primera en classificar-se per a les semifinals de la Copa Diputació de València d'escala i corda. Després d'un mal inici a Sueca, s'han refet de la millor manera possible per a situar-se com a seriosos candidats al títol.

El trinquet de Guadassuar havia de ser l'escenari on es coneixeria el primer semifinalista. Pablo de Sella i Héctor (Ajuntament de Sella) també van començar amb molts dubtes l'aventura de la Copa amb una dura derrota. Tanmateix, l'equip de Sella va realitzar una gran segona partida davant Puchol II i Carlos a Murla i van demostrar que formen un equip del tot competent. La victòria significava seguir vius i els dos equips entraven concentrats a la partida. El començament de la partida era igualat, amb bons intercanvis per part dels quatre pilotaris. Genovés II i Nacho, de roig, anaven a poc a poc posant distància en el marcador fins al 60 - 40 final.

La pròxima jornada de la Copa es disputarà el pròxim divendres 29 de juliol, a les 18.00 h, en el trinquet de Vilamarxant. Pere Roc II i Tomàs (Ajuntament de Dénia), actuals líders del grup B, parteixen amb avantatge sobre Francés i Raül (Ajuntament de Godelleta), que apuraran les seues opcions fins al final.

Per a veure els resultats, el calendari i la classificació de la Copa d'escala i corda punxeu ací: XI Copa d'escala i corda - President Diputació de València.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!