elmusa

Àlex de Petrer i Vicent de Massamagrell, finalistes de l'individual sub-16 d'escala i corda

Escala i Corda

PilotaViu / FPV / El Genovés.

El trinquet del Genovés va viure una gran semifinal del campionat individual sub-16 entre dos dels millors jugadors d'escala i corda de la categoria, que es va decidir en l'últim joc després d’una recta final molt emocionant. Raúl d'Ondara es va col·locar per davant, 45 a 50, però va veure com Álex de Petrer li remuntava i es col·locava 55 a 50. La semifinal va ser vibrant i amb quinzes molt bells d'estes joves promeses que van completar una gran partida.

En l'altra semifinal, jugada a Pedreguer, Vicent de Massamagrell va guanyar amb comoditat a Salva de la Pobla de Vallbona, la revelació de la competició de tecnificació, per 60 a 25, completant una gran temporada.

En el sub-23, Guillermo del Puig, va passar a semifinals en guanyar, per 60 a 15, a Pau d’Alfarb en el trinquet de Borriana, demostrant que és un jugador d'un gran potencial que pot aconseguir grans resultats esta temporada. David d'Algímia també va passar de ronda per la lesió de Julio d'Alginet, que es retira de la competició.

En el sub-18, este dimecres 27 de juny es jugaran les quatre partides de quarts de final, amb la presència dels millors jugadors d'esta temporada. A partir de les 17 hores, s'enfrontaran Jesús del CPV Baronia contra Luis del CPV Agost; Edu del CPV Llíria contra Vicent CPV Vinalesa; Mario CPV Riba-roja contra Miguel CPV Algimia i Yago CPV Castalla contra Javier CPV Montserrat.

En el sub-23, també dimecres, es jugaran dos partides de quarts de final, en el trinquet de Vila-real, a partir de les 17 hores. Partides que enfrontaran a José Salvador del CPV Quart de les Valls contra Àlex del CPV Quart de les Valls. En l'altra partida s'enfrontara Carlos del CPV Massalfassar contra Salva del CPV Alginet.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article