elmusa

L’Escola de Pilota de la Pobla de Vallbona celebra la cloenda de temporada

Participa

El trinquet de la Pobla de Vallbona, lloc d'entrenaments i partides durant la temporada, va ser dissabte l’espai per acomiadar el curs de pilota. Allí van estar presents els jugadors i jugadores de l'escola, els mestres i també els pares. Un acte senzill amb el qual agrair l'esforç que els joves pilotaris estan fent des del mes de setembre de l'any passat per mantenir viva la flama de la pilota a les categories de formació.

L'escola la formen 4 querubins, 2 benjamins, 7 alevins i 5 jugadors cadets. Un total de 18 alumnes que són el futur de la pilota de la Pobla. Una feina, la que està fent-se a les escoles, que assegura un bon estat de salut per a la pilota als pròxims anys.

Els alumnes de l’escola de pilota van tindre el seu reconeixement a l’esforç de tota la temporada. Tant el club, com l'Ajuntament i Caixa Popular estigueren presents a l'acte i se'ls va lliurar als membres de l'escola diversos regals per haver estat participant en totes les activitats programades durant el curs esportiu. L’activitat a l’escola de pilota tornarà amb la nova temporada al mes de setembre.

Genovés II va ser el convidat de luxe del matí a qui l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona va voler fer entrega d’una placa d'agraïment.
 

Genovés II va rebre una placa per part de l'Ajuntament de la localitat. Foto: Ajuntament de la Pobla de Vallbona

Ajuntament de la Pobla de Vallbona

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article