Fem Pilota - Capçalera

El Diputació de Frontó Parelles ja té finalistes

Frontó

PilotaViu / Massalfassar.

El passat cap de setmana es va disputar la tornada de les semifinals del Campionat Autonòmic de Frontó Parelles – Trofeu Diputació de València. Els resultats van determinar que la final siga protagonitzada per Pasqual i Zarzo contra Moro i Alejandro.

Els primers a classificar-se van ser Pasqual i Zarzo, gràcies a una gran remuntada al frontó de la Pobla de Vallbona. En la partida d'anava el resultat va ser 41-34 favorable a Adrián de Quart i Arcusa, equip que jugava al trinquet de casa, el de Quart de Poblet. Però en la tornada la formació de la Pobla de Vallbona es va fer forta a casa i va aconseguir guanyar 41 - 26 per a convertir-se en finalista. L'inici va ser igualat però l'agressivitat de Pasqual en la treta va decantar la semifinal per al seu equip.

L'altra semifinal va ser dominada per Moro i Alejandro (Massalfassar), tant en l'anada com en la tornada. L'equip de Massalfassar es va endur de Xest un resultat de 30 - 41 davant Adrián de Museros i Carlos i en la tornada van certificar el seu accés a la final amb un resultat de 41 - 20. La formació de Massalfassar està realitzant un campionat perfecte, comptant totes les partides per victòries.

La final es jugarà el divendres 6 de juliol (20.00 h) en el trinquet d'Albal amb el testimoni de les càmeres d'À Punt, que retransmetran la final (en diferit).


*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article