elmusa

Pablo de Sella i Héctor posen emoció a la Copa

Escala i Corda

PilotaViu / Murla.

Gran victòria de Pablo de Sella i Héctor (Ajuntament de Sella) a Murla. La parella guanyadora s'ha trobat molt còmoda en un trinquet que coneix a la perfecció i s'ha endut els tres punts amb un resultat de 35 - 60 davant Puchol II i Carlos (Ajuntament de Vinalesa). 

Pablo i Héctor han trobat a Murla el trinquet necessari per a reenganxar-se a la Copa Diputació de València. Des de l'inici que han eixit amb confiança i s'han situat 15 per 30. La reacció de Puchol i Carlos, que buscaven la classificació per a semifinals, ha servit per a fer tres jocs seguits i empatar la partida a 30. Però era el dia de la parella de la Marina, que amb el suport dels seus han seguit manant al marcador (30 - 45). La parella roja ha fet un joc més i ha arribat el joc clau del matí. Arribar a 50 sempre suposa un escaló psicològic per a veure la partida més a prop. Després d'intercanvis intensos i val per als dos equips, Pablo i Héctor han aconseguit posar el 35 - 50 en l'electrònic gràcies a una gran defensa. El públic, conscient de la importància del joc i de l'esforç dels pilotaris, s'ha posat en peu amb forts aplaudiments. Amb el 35 - 60 final, la parella representant de Sella suma els tres punts i situa un triple empat en el grup A.

Dimecres vinent, a Guadassuar, es jugarà la pròxima jornada de la Copa amb Pablo i Héctor, de nou, com a protagonistes. S'enfrontaran a Genovés II i Nacho per a lluitar pel lideratge i la classificació per a les semifinals.

Per a veure els resultats, el calendari i la classificació de la Copa d'escala i corda punxeu ací: XI Copa d'escala i corda - President Diputació de València.

Pots tornar a veure la partida completa en el següent enllaç: Puchol II i Carlos contra Pablo de Sella i Héctor a Murla (À Punt)

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article