Fem Pilota - Capçalera

Soro III i Salva s'imposen en una bona partida guanyada per la mínima

Escala i Corda

PilotaViu / Funpival / València.

Afortunats han sigut els que van poder acostar-se este dissabte al trinquet de Pelayo. El trinquet de la ciutat de València va presenciar la partida entre la formació local, representada per Soro III i Salva i la de Godelleta, amb Francés i Raúl. Els quatre van aconseguir punts per a la taula classificatòria, dos per a la parella de València, i un per als rivals, en tancar-se l'encontre en 60 per 50.
 
En la dupla roja, encapçalada pel número u dels escaleters, va destacar la magnífica actuació del campió Individual. Soro III va saber fer mal des del dau i des del rest, jugant amb molt de criteri, imposant la tècnica i portant als rivals on ell desitjava en cada moment. Fins i tot, quan estava al rest va ser capaç de tornar pilotes que els contrincants enviaven al 'pouet', buscant l'esquerra del pilotari de Massamagrell. I òbviament, el públic va reconéixer la seua brillant vesprada.
 
No va estar sol i va comptar amb la gran ajuda i acompanyament de Salva, un gregari que va saber quan havia de posar la mà per a ajudar al seu company, acoblant-se a cada espai que calia protegir, restant si era necessari, tot per a continuar el camí cap a la victòria.
 
Seria desmeréixer als rivals si no es destacara el seu bon treball esta vesprada a la Catedral de la pilota. Francés i Raúl es van repartir la feina per fer mal a una dupla molt forta. L'elegància de Francés va estar complementada a la perfecció pel mitger de Godelleta. Els dos es van mostrar molt segurs davant tot un Soro III, a qui van posar en situacions compromeses.
 

Tot i la derrota, Francés i Raúl van completar una gran partida. FOTO: Funpival
 
Amb la partida de hui, les dos formacions protagonistes empaten a dos punts en la classificació del grup B, i tot i que a hores d'ara estan fora dels llocs de semifinals, mantenen intactes les seues possibilitats de passar a la següent ronda. Caldrà esperar a veure el desenvolupament de la resta de partides.

Per a veure els resultats, el calendari i la classificació de la Copa d'escala i corda punxeu ací: XI Copa d'escala i corda - President Diputació de València.
 
Per Sant Joan, partida a Murla
Este diumenge 24, el trinquet de la localitat de Murla acollirà l'enfrontament de Copa entre l'equip de Puchol II i Carlos (Ajuntament de Vinalesa) i el de Pablo de Sella i Héctor (Ajuntament de Sella). Serà a partir de les 12.00 hores quan comence a rodar la pilota pel recinte de la Marina.
 
La partida es podrà veure en directe a través de la televisió d'À Punt i el seu web. Punxeu ací per a accedir.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article