elmusa

Cap de setmana de tornada de semifinals en les lligues de llargues i palma

Ratlles

PilotaViu / FPV / València.
 
Arriba el moment clau en les lligues de llargues i palma, que engloba el Trofeu Diputació d'Alacant, i que ens presenta una tornada de semifinals trepidant, després dels resultats produïts en l'anada de la major part dels enfrontaments d'aquesta fase de semifinals.
 
En la màxima categoria de llargues, a Benidorm es jugarà la tornada contra Murla, després del 9 a 10 de l'anada, i després que els benidormers aconseguiran guanyar una partida després d'anar perdent 9 a 2. En El Campello, els locals tractaran de pegar-li la volta a un 10 a 7 que tenen en contra de la passada setmana en la partida que els enfrontava al Sella A. Per tant, dues eliminatòries completament obertes.
 
Pel que fa a la màxima categoria, però en este cas, a la lliga de palma, passa una cosa pareguda, sobretot, en la que enfronta a Orba i Relleu, que està resultant ser d'infart, en l'anada, Orba queia en casa per 7 a 10 però res està dit, ja que els versàtils jugadors d'Orba estan capacitats per a guanyar en qualsevol carrer, clar, enfront tindran a Relleu, amb els Sergi, Ferrer... L'altra semifinal d'aquesta categoria té un marcador molt bo l'equip de Benidorm a favor seu de 10 a 1 davant Laguar, però, cal recordar l'inexpugnable fortí en què han convertit els de Laguar el seu carrer, fet que fa pensar que no està tot dit en este cas malgrat de com d'exagerat és el resultat de l'anada.
 
En 2a de llargues arranquen ara les semifinals amb un Sant Vicent / Benimagrell i un Parcent / Mutxamel. En 2a però de palma, jugaran Benimagrell-Calp i Sant Vicent-Tibi, mentre que en 3a de llargues, Poble Nou rebrà a Laguar i dos equips de Murla jugaran per l'altra part del quadre. En 3a de palma es programen el Sella-Parcent i l'Altea-Relleu.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article