elmusa

Genovés II i Nacho es refan de la desfeta de la primera jornada

Escala i Corda

PilotaViu / Vila-real.
 
Ahir a la nit, al trinquet Salvador Sagols de Vila-real, es va disputar la primera partida de la segona jornada del grup A de la Copa Diputació d’escala i corda. En ella, Genovés II i Nacho (Ajuntament del Genovés) van imposar-se a De la Vega i Jesús (Ajuntament d’Almussafes), que es van quedar en 45, a les portes de puntuar. 
 
Amb este resultat, els de la Costera es refan del mal començament que van tindre davant Puchol II i Carlos a Sueca, on no van ser capaços de fer cap joc. Ara estan empatats a tres punts amb els seus rivals d’ahir, i amb Puchol II i Carlos (juguen demà a Murla). Pablo de Sella i Héctor encara no han puntuat però tenen l’oportunitat de fer-ho demà al trinquet de la Marina contra l’equip de Vinalesa.

Per a veure els resultats, el calendari i la classificació de la Copa d'escala i corda punxeu ací: XI Copa d'escala i corda - President Diputació de València.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article