elmusa

Ondara serà seu de les finals autonòmiques dels JECV de llargues

Participa

La fase final Autonòmica dels XXXVI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana en la modalitat de Llargues 2017-2018 es disputarà este dissabte 23 de juny al carrer Sant Benet d'Ondara (carrer en què està ubicat el Trinquet Municipal d'Ondara). L'Ajuntament d'Ondara va signar un conveni de col·laboració amb la Federació de Pilota Valenciana perquè Ondara siga la seu d'esta important cita esportiva d'àmbit autonòmic dels JECV, com ha recordat la Regidora d'Esports, Mar Chesa.

L'Escola Municipal de Pilota d'Ondara, entrenada per Juanma Garrido i Néstor Portes, disputarà les finals autonòmiques dels JECV de Llargues en dues categories, lluitant per l'or autonòmic en categoria benjamí i en categoria cadet. L'equip benjamí va aconseguir classificar-se per a la final autonòmica després de guanyar en semifinals el passat 16 de juny a l'equip de Beniarbeig-El Verger per 25-0; mentre que el cadet va guanyar en semifinals a Sella-Relleu per 30-10.

Les partides de llargues començaran a les 9 hores al carrer Sant Benet amb la final juvenil entre Sella-Relleu i Orba. A les 10.30 tindrà lloc la final de categoria cadet entre Petrer i Ondara. A les 11.30, la final infantil entre Laguar i Beniarbeig-El Verger. A la vesprada jugaran les dues categories de menor edat; a les 17 hores serà la final d'aleví entre Beniarbeig- El Verger i Orba A, i a les 18.30 hores, la final de categoria benjamí entre Ondara i Sella-Relleu.

La Regidora d'Esports d'Ondara, Mar Chesa, ha destacat que "és un orgull" que Ondara siga seu novament d'un important esdeveniment esportiu del nostre esport autòcton, després de la final autonòmica de raspall i la final provincial d'escala i corda celebrades el passat mes de maig, i ha reiterat el suport de l'Ajuntament d'Ondara per a continuar promocionant i potenciant la pilota valenciana.

Cal indicar que el dissabte 23 de juny a la vesprada, a les 17.30 hores, es realitzarà al Trinquet Municipal d'Ondara la cloenda de l'Escola Municipal de Pilota d'Ondara, temporada 2017-2018.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article