elmusa

Els equips de Genovés II i De la Vega s'enfronten a Vila-real en la Copa

Escala i Corda

PilotaViu / Vila-real.

La Copa Diputació de València d'escala i corda fa parada en el trinquet de Vila-real este divendres 22 de juny a les 18.30 h. Serà la segona partida per als equips del Genovés i d'Almussafes. Els de la Costera, amb Genovés II i Nacho, van perdre en la partida inaugural a Sueca per un resultat contundent, 60 - 15, davant Puchol II i Carlos, actuals líders del grup A. En canvi, De la Vega i Jesús van guanyar amb molta solvència a Borriana davant Pablo de Sella i Héctor (60-20).

L'equip de Genovés II i Nacho afrontarà a Vila-real una partida que serà decisiva per a les seues aspiracions, i només la victòria els mantindrà vius en la competició. Per a De la Vega i Jesús l'objectiu estarà centrat en guanyar per a veure's pràcticament classificats per a la ronda de semifinals.

L'altra partida de la jornada, corresponent al grup B, es jugarà el mateix divendres (23.00 h) en el trinquet de Dénia. Pere Roc II i Javi s’enfrontraran a Giner i Javi.

Per a veure els resultats, el calendari i la classificació de la Copa d'escala i corda punxeu ací: XI Copa d'escala i corda - President Diputació de València.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article