elmusa

Pere Roc II i Tomàs II s'emporten una gran victòria de Massamagrell

Escala i Corda

Paco Durà / Massamagrell.
 
Espectacular partida de la Copa Diputació al trinquet "Tio Pena", amb victòria de Pere Roc II i Tomàs II, amb Miguelin en la pedra, 60-40, davant Soro III i Salva i el feridor Pedrito. Un resultat massa ample per a la gran actuació dels dos equips, puix ja feia temps que no es veia a Massamagrell una pugna tan bona.

A la fi han guanyat els millors, però els dos equips han ratllat a gran nivell. Les dos parelles s'han deixat la pell i, com dirien a la Plana, els quatre han estat "ensucrats".

Primer han fet 30-15 Pere Roc i Tomás. I després Soro ha tirat de manual i ha jugat de meravella. També s'ha agafat a jugar Salva i han plantat cara als de la Marina, que anaven com avions. Pere Roc la jugava sempre enverinada i l'errava poques vegades, i Tomàs ha sigut la gran revelació de la partida, ja que està encasellat com a punter i, de mitger, ha fet un recital que ha deixat bocabadats als aficionats.

A la fi, després d'igualar a 30 i a 40 tantos, s'han apoderat Pere Roc i Tomàs, 60-40, però ben bé podria haver sigut més ajustat el marcador, perquè Soro i Salva han seguit apretant fins a l'últim quinze. Però Pere Roc i Tomás han sigut més efectius a l'hora de tancar els quinzes eixe tram final, sobretot per part dels mitgers, quan les forces comencen a minvar. En general, la partida ha deixat molt satisfeta a l'afició, que ha aplaudit amb força en diversos moments.

Per a veure els resultats, el calendari i la classificació de la Copa d'escala i corda punxeu ací: XI Copa d'escala i corda - President Diputació de València.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article