Fem Pilota - Capçalera

Victòria contundent i partida igualada en el dissabte coper d'escala i corda

Escala i Corda

PilotaViu / València.
 
La vesprada de dissabte es presentava intensa pel que fa a la competició de la Copa Diputació de València, tant de raspall com d'escala i corda. En el cas de l'alt hi havia dos partides programades, una a Borriana i una altra a Pedreguer. A la Plana es van imposar De la Vega i Jesús (Aj. d'Almussafes), que van deixar en 20 als seus rivals, Pablo de Sella i Héctor (Aj. de Sella). A la Marina la partida va estar més igualada, i Francés i Raúl (Aj. de Godelleta) es quedaren en 50 davant Giner i Javi, i per tant, hi va haver repartiment de punts.
 
Per tant, al grup A, De la Vega i Jesús han començat amb molt bon peu la competició, quasi de la mateixa manera que ho van fer divendres Puchol II i Carlos, que no deixaren fer cap joc a la parella del Genovés II i Nacho. D'altra banda, al grup B, Giner i Javi, tot i guanyar, sumen dos punts, mentre que Francés i Raúl, tot i perdre, van ser capaços d'arribar a 50 i per tant es col·loquen amb un punt. Així que de moment, a falta que es jugue dimarts a Massamagrell la segona partida del grup, estan primers i segons respectivament en la classificació.

Per a veure els resultats, el calendari i la classificació de la Copa d'escala i corda punxeu ací: XI Copa d'escala i corda - President Diputació de València.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article