elmusa

Sueca dóna el tret d'eixida a la Copa Diputació d'escala i corda

Escala i Corda

PilotaViu / Sueca.

La Copa Diputació de València d'escala i corda començarà este divendres al trinquet de Sueca amb la partida que enfrontarà a l'equip de Vinalesa de Puchol II i Carlos contra el representatiu del Genovés amb Genovés II i Nacho, formacions que estan enquadrades al Grup A. Puchol II comença així la defensa del títol que va aconseguir la temporada passada a Llíria, juntament amb Monrabal, en una final d'infart.

La competició transcorrerà amb el mateix sistema de la Copa Diputació de València de raspall. Primer es completarà una fase regular en la qual els equips de cada grup s'enfrontaran entre si. En acabar la mateixa, els dos primers de cada grup accediran a les semifinals.

Per a veure els resultats, el calendari i la classificació de la Copa d'escala i corda punxeu ací: XI Copa d'escala i corda - President Diputació de València.


*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article