elmusa

Monrabal II: «M'he sentit molt decebut i desil·lusionat per no entrar en la Copa»

Escala i Corda

Ulisses Ortiz / València.

En qualsevol competició oficial hi ha pilotaris que, tot i haver fet mèrits per a jugar, es queden fora per decisions tècniques. Al remat, només poden participar un número limitat de jugadors i ja se sap que mai plou a gust de tots. Tanmateix, en esta edició de la Copa Diputació d'escala i corda ha sorprés especialment als aficionats la decisió de deixar com a suplents a mitgers habituals en la majoria de competicions, com Santi de Finestrat, Fèlix o Pere, i de l'actual campió, Monrabal II, qui va conquerir el títol de 2017 amb la inestimable col·laboració de Puchol II.

Monrabal, de 27 anys, es va sentir «molt decebut i desil·lusionat» amb la notícia de la seua absència com a titular en la Copa. «Tampoc em va arribar per sorpresa, ja que no he comptat en cap Trofeu des que ha mamprés l'any, llevat de la Lliga», explica el pilotari de Vilamarxant. El 2017 va ser un any pràcticament perfecte amb els èxits en la Lliga i en la Copa, les dues competicions més importants per equips. Però en els últims mesos de l'any, ja van arribar les primeres males notícies. «A final d'any vénen el Trofeu Fundació José Luis López i el Màsters, on se suposa que juguen els millors de l'any, i a mi em van deixar fora sense cap explicació. No s'entenia, ni tampoc ho entenien els mateixos companys. Són decisions que nosaltres no prenguem, i les agarres com vénen. Al final és un desengany darrere d'un altre».

Mitgers importants s'han quedat fora
Pel que fa a l'elecció dels pilotaris per a les competicions oficials, Monrabal creu que el nivell dels tres millors rests del circuit condiciona la formació dels equips. «Hi ha moltes maneres  d'arreglar-ho. Actualment, Puchol, Soro i Pere Roc estan molt per damunt dels altres rests, aleshores crec que perjudica un poc als mitgers a l'hora de confeccionar equips per fer-los per parelles. Pense que ells haurien de jugar parella contra trio. No sempre, però sí quasi sempre, i més en competicions oficials, ja que ara s'ha quedat fora Fèlix, Pere i Santi... que són tres dels cinc millors dins del rànquing. Si el rànquing puntua i en una competició oficial, sent la segona més important, no juguen els millors doncs apaga i 'vámonos'».

Malgrat la sospita de quedar-se fora, Monrabal estava treballant de valent per a arribar en el millor estat de forma possible. Però després d'este colp, el futur sembla ser més incert. «He deixat de marcar-me objectius de ningun tipus. Estic treballant i al final intente compaginar-ho el màxim possible. Quan arribe el punt que ja no es puga compaginar optaré per deixar-m'ho. Actualment, disfrutaré del que em quede.».


Monrabal va alçar el trofeu de campió de Copa a Llíria. Foto: Javier Cid
 
*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris

Garcia
1.

Els que venien a canviar i professionalitçar
la pilota comencen bé

Comenta aquest article