Fem Pilota - Capçalera

Les partides del dimarts: vesprada copera

Participa

La vesprada començava al nou trinquet d'Oliva amb una partida entre Rafa i Adrián, de roig, i Iván i Pinet, de blau.
 
Al principi va ser molt igualada. No es podia saber qui anava a fer el primer joc. Els quatre van oferir una bona partida, igualant fins al 10 per 10. A partir d'aquell moment, va canviar la cosa i la parella blava va començar a dominar, sense deixar als rivals opció de poder retallar distàncies en el marcador. Adrián tenia problemes en la mà dreta i Rafa va intentar marejar al punter rival, jugant a dos parets. Quan li la passava per dalt, Ivan, de bot de braç, un parell d'elles directament al tamborí. Pinet no perdonava, i quan tenia l'oportunitat la tirava dalt a la galeria per a fer el quinze. La parella blava va tindre el dia de cara, cometent pocs errors i jugant segurs i tranquils. A la fi, 10 per 25 per a Iván i Pinet.
 
En segon lloc va entrar en joc la partida de la Copa Diputació. Ian i Roberto (Ajuntament de Bellreguard), de roig, s'enfrontaven a Mario i Brisca (Ajuntament d'Oliva), de blau.

La partida va començar amb un fort inici per part de la parella roja, fent 10 per cap. Però, de sobte, va començar la recció blava, igualant a 10. Malauradament, amb 10 iguals i val net per a Mario i Brisca, Ian va haver de deixar la partida per lesió a l'abductor. Esperem que es recupere prompte i estiga al màxim per a lluitar per la copa.

Abans de la partida es va fer un minut de silenci per la memòria d'una gran figura del raspall i pilotari de casa, e lgran Josep Parra Mestre, més conegut com "Pepito". Des d'ací done les meues màximes condolences a la família i amics.

Torna a llegir ací totes les partides del dimarts.

Miquel Colomar / Oliva.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article