Fem Pilota - Capçalera

El CPV Xúquer de Sueca triomfa en les finals de la I Lliga Intercomarcal de Raspall

Participa

El passat diumenge dia 10 de juny es va disputar a Picanya la fase final de la I Lliga Intercomarcal de Raspall, per a les categories prebenjamins/benjamins i alevins.

Els Clubs que havien arribat a la fase final, després d'una emocionant lliga eren: El CPV de Riba-roja, el CPV Xúquer de Sueca, el CPV Ovocity Marquesat i el CPV de Picanya.

La jornada començava a les 9.30 del matí, amb les semifinals dels benjamins que enfrontaven els equips de Picanya amb els del club Xúquer, i els de Riba-roja amb els de Marquesat. A la fi, el CPV Xúquer i el de Marquesat van aconseguir imposar-se per 20-5 i 20-10 respectivament per a veure's les cares en la final. Els benjamins de Picanya i Riba-roja es conformaven en disputar la final de consolació.
 

El carrer de Picanya es va omplir de pilota. Foto: CPV Picanya

A continuació, arrancaven les semifinals dels alevins, que enfrontaven al CPV Picanya amb el CPV Riba-roja i el CPV Xúquer amb CPV Ovocity Marquesat. Els que van aconseguir passar a la final van ser el CPV Riba-roja i el CPV Xúquer, que es van imposar 20-10 i 20-0, respectivament.

Passades les 11h i ja amb el Sol fora, començaren a disputar-se les finals, primer les de consolació que determinaven el 3r i el 4t lloc i més tard les grans finals. Els conjunts locals, van aconseguir fer-se amb el tercer lloc de les dos categories, vencent als benjamins de Riba-roja en una partida molt apretada, que acabava 25-15, fent que els joves de Picanya pujaren al pòdium. Els alevins van seguir els mateixos passos i van derrotar 25-10 als alevins de Marquesat, aconseguint així la tercera plaça també.

Per últim, les grans finals, on el CPV Xúquer va ser el gran triomfador de la jornada, alçant-se amb els dos títols. El de benjamins/prebenjamins davant Ovocity Marquesat, amb un resultat de 25-5, tot i que els joves de Marquesat van fer una molt bona partida i els alevins davant de Riba-roja, en la partida més vibrant de la jornada, amb un intercanvi de colps que van deixar bocabadats al nombrós públic assistent. A la fi 25 -15 per al Club de Pilota Xúquer de Sueca.
 

Xiquets i xiquetes van gaudir d'un gran matí. Foto: CPV Picanya

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article